Черга
Публикации и видео
Обратно
#

Ако обичате да се забавлявате и искате да го правите по нестандартен начин можете да се включите в някой от вариантите на приключенски тйим билдинг, които организираме. Без значение дали сте колеги или приятели, роднини или съученици, заедно можем да направим почивката ви в Копривщица един забавен спомен.

„Мъничко червеничко цар от път отбива” – На лов за... горски плодове. Ще превърнем една обикновена разходка из гората в забавно преживяване. Ягоди, малини, боровинки в зависимост от сезона ще бъдат основната цел в това приключение.

„По пътечката, по пътечката ...” – Ориентирането в гората може да бъде много забавно, а съчетано със загадки, търсене на специални места и с включен състезателен елемент се превръща в интересен начин да прекарате един ден сред природата.

„Опознай Родината” – Една разходка из Копривщица може да ви донесе много нови познания за известни личности и исторически забележителности. В търсене на интересни факти раходката ще се превърне във весело изживяване.

Поради спецификата на приключенията и зависимостта им от времето, тийм билдинг забавленията ще се провеждат през летните месеци. Моля свържете се с нас за повече информация и уточняване на подробностите.

 Полезно
  Всички текстове, снимки и материали, поместени на този сайт са изключителна собственост на техните автори, освен ако не е указано друго.
Ако желаете да цитирате текст или да използвате снимка, моля свържете се с нас за разрешение.
Полезно
КопривщицаTheLastFolder