Черга
Публикации и видео
Обратно
#

Вярваме, че чрез подбраните варианти, които ви предлагаме ще успеем да отговорим на вашите очаквания за един прекрасен сватбен ден.

„Българска сватба”– ще организираме вашето сватбено тържество изцяло по повелята на традициите от миналото. Ще спазим предсватбените обичаи, ще направим венчавката в духа на старите вярвания. Всеки детайл ще бъде в традиционен български стил – облекло, сватбена зала, церемония, музика, сватбена трапеза, украса ще носят спомена за истинска българска сватба.

„Позабравено старо” – ще вплетем в модерната сватба традиционни елементи, така че да я превърнем в уникално изживяване. Тънки шевици или старинен ритуал, бижу от пендари или фина дантела – ще придадат на сватбата чар и индивидуалност.

„Модерно и чаровно” – нежна, феерична рокля, елегантен костюм, уникална декорация, всичко ще бъде направено, така че да отговаря на вашите представи за сватбения ден. С много финес и чар ще отделим време на всеки детайл и ще сътворим заедно вашата приказка.

Свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси и заедно ще решим как да организираме сватбеното ви тържество. Първата консултация и обсъждане на основната идея за сватбата е безплатна.

 Полезно
  Всички текстове, снимки и материали, поместени на този сайт са изключителна собственост на техните автори, освен ако не е указано друго.
Ако желаете да цитирате текст или да използвате снимка, моля свържете се с нас за разрешение.
Полезно
КопривщицаTheLastFolder